P12: Råslätt avgjorde efter stark andra halvlek

Skrivet 29 juni 2014 17:52
Ändrad 30 juni 2014 11:56
Råslätts SK vann finalen i P12 efter fina 4-1 mot Tölö (Kungsbacka) i finalen.

- Det känns bra, och vi är bra. Vi har vunnit flera cuper, berättar Mustafa Elmi i laget som kommer från Jönköping.

Råslätt öppnade starkt och gjorde 1-0, men Mustafa Elmi berättar att laget blev lite för bekvämt i spelet efter det.

- Men vi kom tillbaka bra i den andra halvleken, säger han.

Detta är första året som Råslätt spelar 9-manna, och man har klarat den omställningen bra.

- Vi tränar tre gånger i veckan och spelar match lördag och söndag. Vi jobbar alltid hårt och ger aldrig upp, berättar Mustafa Elmi.

Under söndagen spelade Råslätt tre matcher – där kvartsfinalen mot Rödeby (1-0) var riktigt tuff. I semifinalen mötte de sedan Norrstrand (2-0) där finalplatsen säkrades.

I P12-klassens bronsmatch Askim över Norrstrand med 5-1.

Nästa nyhet: F12: Frispark avgjorde för Lekstorp

Skrivet 29 juni 2014 17:42
Det blev en riktigt tuff final i F12-klassen. Ett frisparksmål i den första halvleken avgjorde matchen när Lekstorps IF slog Dösjöbro IF/FC Dösjöbro med 1-0. Det var Kajsa Lindberg som sköt frisparken som gav Lekstorp segern i Skadevi Cup. - Men bollen tog på någon i det andra laget innan den gick i mål, berättar segerskytten. Lekstorp spelade bra, framför allt i den första halvleken. Det tyck... Läs mer