F14: Skövde KIK vände i andra halvlek

Skrivet 28 juni 2015 17:12

I paus såg det ut som att Lekstorp skulle vinna F14-finalen. Men Skövde KIK ville annorlunda, och 2-0 för Lekstorp var inte ett ointagligt försprång.

- Vi lovade varandra att ge allt efter paus. Och vi kämpade verkligen, berättar lagkaptenen Moa Andersson.

Reduceringen till 2-1 placerade Moa in och det var ont om tid kvar när hon dessutom kvitterade.

- Vi fick en frispark som Lina Ljungblom lade, och den hamnade hos mig. Jag nickade...tror jag, säger Moa Andersson.

Även om klockan närmade sig full tid och många trodde på förlängning fanns det tid för ett avörande också. En ny frispark och Lina Ljungblom vid bollen igen. Den här gången sköt hon rakt i mål. 3-2 och vändningen var fullbordad.

- Slutsignalen kom direkt efter målet. Det var skönt, säger Moa Andersson.

Nästa nyhet: P12: Frispark från halva planen gick i mål

Skrivet 28 juni 2015 17:08
Brommapojkarnas stora finalhjälte heter Maid Meganovic. Han sköt enda målet i finalen mot Skoftebyn. Men det var inte utan dramatik som Brommapojkarna kunde hålla undan och vinna med 1-0. - Frisparken var från halva planen. Den gick i ribban och i mål, berättar Maid Meganovic. Brommapojkarna hade bra kontroll på spelet i första halvlek men efter paus böljade det fram och tillbaka och Skofteby... Läs mer