F15-16: Dramatisk final avgjordes på straffar

Skrivet 28 juni 2015 18:21Ulvåkers IF vann finalen i äldsta flickklassen efter stor dramatik. Det stod 1-1 vid full tid och efter förlängning utan mål fälldes avgörande på straffar.

Ulvåkers målvakt Sofia Bohman berättar:

- Det var riktigt nervöst och jag trodde inte att vi skulle komma i kapp. Men när vi gjorde 1-1 kändes det som vi var starka.

Det behövdes sju straffar för varje lag innan matchen var avgjord. Sofia Bohman räddade fyra av dem. Eller två om man ska vara petig, för två behövde hon aldrig ingripa vid eftersom de gick över.

- Det kändes riktigt gött, säger Sofia Bohman.

Sofia fick själv frtroende att lägga en straff, men den gick rakt på Skultorps målvakt. Fast en dag som denna spelade det ingen roll. Sofia Bohman blev ändå en hjälte.

Nästa nyhet: P14: Spelade med glädje - och överraskade

Skrivet 28 juni 2015 18:16
Bele Barkarby vann finalen i P14 med 3-0 över Gideonsberg. Målskyttar var Ali Kahn, Victor Gaendra och Oliver Kasskawo. Resultatet var inget att diskutera, Bele Barkarby var det bättre laget. Men att vinna Skadevi Cup fanns inte med i beräkningarna när laget gick in i gruppspelet i fredags. - Vi har sex ordinarie spelare hemma, så vi åkte hit och fokuserade på glädje. Alla spelare skulle vara... Läs mer

Kommentarer