P12: Frispark från halva planen gick i mål

Skrivet 28 juni 2015 17:08

Brommapojkarnas stora finalhjälte heter Maid Meganovic. Han sköt enda målet i finalen mot Skoftebyn. Men det var inte utan dramatik som Brommapojkarna kunde hålla undan och vinna med 1-0.

- Frisparken var från halva planen. Den gick i ribban och i mål, berättar Maid Meganovic.

Brommapojkarna hade bra kontroll på spelet i första halvlek men efter paus böljade det fram och tillbaka och Skoftebyn var nära kvittering ett par gånger. Fast från Brommapojkarnas sida tycker man att det var rättvist med turneringsseger.

- Finalen var vår tuffaste match, men det var rätt att vi skulle vinna. Vi släppte inte in något mål på hela turneringen, berättar Maid Meganovic.

Nästa nyhet: F12: Tuff final avgjordes på straffar

Skrivet 28 juni 2015 17:03
AIK kvitterade till 1-1 två minuter före full tid, och kunde sedan avgöra finalen i F12 mot Sävedalen på straffar. Med andra ord en riktigt tuff final. - Vi har förlorat två finaler i rad före detta, så nu känns det toppen, säger tränaren Jörgen Åker. Stäm,ningen var förstås på topp efter att straffsparksläggningen var avklarad. - Det är första gången som vi är är och vi hade inte alls koll på... Läs mer