P14: Sen kvittering störde inte Carlstad United

Skrivet 29 juni 2014 18:33
Ändrad 30 juni 2014 12:26
Det krävdes förlängning och straffsparkar innan Carlstad United kunde vinna P14-finalen mot Älvsjö. Matchen slutade 5-4 efter 1-1 under ordinarie matchtid.

Carlstad var på väg att vinna Skadevi Cup redan under ordinarie matchtid. Men Älvsjö lyckades rädda matchen till förlängning via en kvittering med bara en minut kvar att spela.

- Då kändes det lite surt, medger målvakten Jesper Johansson.

Men Jesper och hans lagkamrater fick ändå jubla. Jesper räddade två straffar när finalen avgjordes, och när Carlstads straffskyttar sedan gjorde sitt var saken klar.

Efteråt var det förstås många glada tillrop, men mycket uppmärksamhet fästes också vid målet under ordinarie matchtid.

- Turneringens snyggaste mål, ropade flera spelare och pekade på Nino Drndo.

Det var Nino som sköt 1-0-målet för Carlstad.

- Bollen gick rakt upp i krysset, berättar han.

Det var efterspelet till en hörna som resulterade i målet.

- Och vi vann 2012 också, fast då som Norrstrand, berättar Nino Drndo.

IFK Skövde vann bronsmatchen via 2-1 mot Boo FF.

Nästa nyhet: F15-16: Ny målvakt räddade Våmb

Skrivet 29 juni 2014 18:22
Det var inte svårt att peka ut matchvinnare i äldsta flickklassen, F15-16. Våmbs målvakt Paulin Andersson räddade fem straffar under finalen mot Enskede. Lägger man dessutom till att Pauline Andersson varit utespelare fram till den här säsongen, så kan man nästan prata om hjältesaga. Finalen mot Enskede stod 2-2 vid full tid. Men med minuten kvar var det nog många som räknade med att Våmb skul... Läs mer