Tryckte egna tröjor för Skadevi-äventyret

Skrivet 27 juni 2015 17:31



Titta på Öja FF:s supporters. De har tryckt upp speciella tröjor för cupdagarna i Skövde.

På Skadevi Cup tycker vi att baksidan är snyggast, men vi är förstås lite part i målet. "ÖJA SUPPORTER SKÖVDE 2015" står det med stora bokstäver.

Fast vi är förstås inte sämre än att vi kan berätta om framsidan också. Där står det "NADA, NADA, NADA". Och det trycket kom till innan man forskat noggrannare i fakta.

Under en cup förra året uppfattade några föräldrar tränaren Calle Nilssons ständigt upprepade skrik: NADA, NADA, NADA. Och när tröjorna väl var tryckta var det någon som ställde sig frågan varifrn uttrycket kom. Då kontrollerades det med en spelare i laget som berättade att tränaren skrek något helt annat: NÄRA, NÄRA, NÄRA.

Om det är någon förklaring vet vi inte, men Calle Nilsson är uppvuxen i Stockholm, så han är inte i skåning från barnsben.

Och för alla som undrar ska vi förstås också berätta att Öja är ett litet samhälle utanför Ystad.

Nästa nyhet: Skövdepoäng mot Borås i handikappklassen

Skrivet 27 juni 2015 15:25
Under lördagen genomförs handikappklassen av Skadevi Cup. Tio lag fördelade på två grupper deltar, och om inte annat så finns i alla fall vädret att glädjas åt. - Jag var med och spelade lite förra året men då var det ju så blött. Nu är det mycket roligare och det rycker lite i benen, säger Thomas Andersson som följer sitt lag Skövde HIF 1 från sidan av planen. Thomas brinner för fotboll, har... Läs mer

Kommentarer