P13 (9): Halden gjorde flest mål i Skadevi

Skrivet 28 juni 2015 19:35Det var inget snack om vilket lag som var det bästa i P13-finalen för 9-manna. KVIK Halden gjorde mot Gunnilse IS som de gjort i turneringen i övrigt. Öste in mål. 6-0 blev det i finalen.

- Vi gillar att sätta press på motståndarna och vi körde hårt första 15 minuterna, berättar tränaren Robert Horvath som var strålande nöjd efter cupsegern.

Det blev sammanlagt 51 mål för Halden, som bara släppte in två mål på alla matcher.

- Vi är starka bakåt också, medger Robert Horvath som tränar laget tillsammans med Fredrik Wille och Mårten Ödegaard.

Det var första gången det här norska laget deltog i Skadevi, och man njöt från första stund.

- Vi letade efter en turnering i Sverige och detta passade oss eftersom vi vill spela 9-manna. Och allting har fungerat bra. Fast nu har vi inte upplevt mycket mer än fotboll. Vi måste ju fokusera på spelet när vi går så här långt, säger Robert och skrattar.

Nästa nyhet: F15-16: Dramatisk final avgjordes på straffar

Skrivet 28 juni 2015 18:21
Ulvåkers IF vann finalen i äldsta flickklassen efter stor dramatik. Det stod 1-1 vid full tid och efter förlängning utan mål fälldes avgörande på straffar. Ulvåkers målvakt Sofia Bohman berättar: - Det var riktigt nervöst och jag trodde inte att vi skulle komma i kapp. Men när vi gjorde 1-1 kändes det som vi var starka. Det behövdes sju straffar för varje lag innan matchen var avgjord. Sofia ... Läs mer

Kommentarer