F12: Frispark avgjorde för Lekstorp

Skrivet 29 juni 2014 17:42
Ändrad 30 juni 2014 11:49
Det blev en riktigt tuff final i F12-klassen. Ett frisparksmål i den första halvleken avgjorde matchen när Lekstorps IF slog Dösjöbro IF/FC Dösjöbro med 1-0.

Det var Kajsa Lindberg som sköt frisparken som gav Lekstorp segern i Skadevi Cup.
- Men bollen tog på någon i det andra laget innan den gick i mål, berättar segerskytten.

Lekstorp spelade bra, framför allt i den första halvleken. Det tycker i alla fall Kajsa Lindberg.

- Men vi tappade lite i den andra halvleken. Det höll i alla fall, säger hon.

Finalen mot Dösjöbro IF/FC Dösjöbro var riktigt tuff, precis som semifinalen mot Stenkullen. Det var de hårdaste matcherna i turneringen för Lekstorp.

Inför prisutdelningen kommer Vanessa Maras fram till hemsidans reporter och berättar:

- Du… i en av matcherna gjorde jag mål, men det skrevs upp på en spelare som inte ens var inne på plan….

Nu har vi i alla fall berättat att Vanessa gjorde mål!

I F12-klassens bronsmatch vann BK30 mot Stenkullen.

Nästa nyhet: P13 (11): Spelglatt AIK vann underhållande final

Skrivet 29 juni 2014 17:00
Det är inga problem med återväxten i allsvenska AIK. P13-laget vann Skadevi Cup (11-manna) efter övertygande spel rakt igenom hela turneringen. Finalen mot Eds FF slutade 5-1. Det syns tydligt att AIK gillar bollinnehav. Spelarna vårdar varje situation med fin känsla, och det finns ingen som kan ifrågasätta rättvisan i att laget vann finalen. - Klart att vi är bra. Vi tog ju guld, säger lagkap... Läs mer