P14: Spelade med glädje - och överraskade

Skrivet 28 juni 2015 18:16Bele Barkarby vann finalen i P14 med 3-0 över Gideonsberg. Målskyttar var Ali Kahn, Victor Gaendra och Oliver Kasskawo.

Resultatet var inget att diskutera, Bele Barkarby var det bättre laget. Men att vinna Skadevi Cup fanns inte med i beräkningarna när laget gick in i gruppspelet i fredags.

- Vi har sex ordinarie spelare hemma, så vi åkte hit och fokuserade på glädje. Alla spelare skulle vara med och spela och vi trodde inte att vi skulle gå så här långt, säger tränaren Tommy Wingerfeldt.

Men Bele Barkarby överraskade. Och njöt.

- Det går inte komma till en cup och tro att man ska vinna med bara elva spelare. Det har vi själva fått erfara. Jag skulle vilja säga att det är spelare 12, 13, 14, 15 och 16 som bidragit till det här, säger Tommy Wingerfeldt och fortsätter:

- Planerna och allt runtomkring har varit perfekt. Det här är en turnering vi kommer rekommendera till våra Stockholmskollegor.

Nästa nyhet: P13 (11): Målglatt gäng gick hela vägen

Skrivet 28 juni 2015 17:20
Nässjö FF spelade både konstruktiv och effektiv fotboll. Finalen mot Särö (P13 11-manna) slutade 5-2, och segerdansen fortsatte långt in till prisutdelningen. - Vi är väldigt nöjda. Det har gått jättebra, och en bra dag är vi så här bra, säger tränaren Camilla Norén. Semifinalen mot Brommapojakrna (2-1) och kvartsfinalen mot danska Ballerup Skovlunde (3-2) var lite tuffare än finalen. - Jag s... Läs mer

Kommentarer